Mariette ? Va ? Ute ?

Låt mig falla en tår, mariette åkte ut ur idol, HALMSTADS STOLTHET ! Du är grym !


Hey You



I don't like your girlfriend. I think you need a new one !


TÄVLAA

SHIT VAD JAG ÄR NERVÖS ! haha. Har inte tävlat en riktig tävling på två år. AAH .. ska snart ner til hallen och träna fristående.

ÅÅH GUUUD VAD JAG ÄR NERVÖS, KAN INTE SITTA STILL !! haha ..




IMORGON ÖSER VI TJEJER !!
HALMSTAD FRIGYMNAsTER !!


SÅ HIMLA SURT !!

Imorgon är det idolmässan ihär i halmstad och jag ville så gärna dit för att framför allt träffa favoriten Rabih ! Men fan också .. Lärarna kom på mig med att jag inte var så intresserad att gå dit för att informera om min gymnasielinje utan mer av att träffa honom, haha så himla surt. Så nu får jag inte komma dit.
Jag gråter fan nästan. Den chansen kommer ju aldrig igen :/ ..

POOR ME !


Everyone's thinking i'm going crazy



I don't care what they say, I'm in love with you ..


Läraren glömde bort mig !

Varit sjuk i veckan så jag missade matteprovet och skulle då göra det igår istället. Lektionen började klockan 14.00 och vår mattelärare placerade mig i ett litet rum så ingen skulle störa mig. Han sa att han skulle komma och hämta mig efter en timme.

Där satt jag och gjorde mitt prov. Det gick en timme och klockan var då 15.00, jag var inte riktigt klar så jag fortsatte att räkna och kontrollräkna, klockan blev 15.30 och ingen mattelärare. Jag fortsatte att kontrollräkna och sådär. Sen blev klockan 15.45 och jag förstod att något var väldigt fel xD haha.

Jag gick ut i korridoren och såg att klassrummet var låst och mörkt.
Jag gick till mattelärarens rum och där var han inte heller.
Letade igenom skolan och kunde verkligen inte hitta honom, Nehe tänkte jag och eftersom mamma var på väg så la jag provet i skåpet och åkte hem. Haha

Mailade sen honom men har inte fått något svar.
Var det så att han glämde bort mig eller var tog han vägen ? :O

Hoppas iaf att han tar emot det på måndag. Jag menar det var ju inte mitt fel, vad skulle jag ha gjort?!

Huhu läskigt !



Lika som bär?

Något vi båda fått höra. När jag färgade håret brunt sa alla:
Gud vad lik du blev Kajsa !
Nu när Kajsa färgar håret brunt säger alla:
Gud vad lik du blev Fanny !
När jag ser bilder som dessa förstår jag varför. Satt och kollade på bilder och när jag såg bilden till vänster ( Kajsa ;) ) så trodde jag att det var jag. Haha läskigt värre, när man inte ens känner igen sig själv xD

Jag har bestämt mig

Fick en blixt av snotus pilatus och bestämde mig för att ta tag i bloggen igen. Vi får väl se hur det går :)

Nu sitter vi här och har "engelska" sjukt flitiga är vi ska ni veta ;)
Igår var det smyckeparty hos ragneman, köpte massa armband som jag ska lägga ut bild på senare när jag kommer hem. Träffade också massa trevligt folk, puss på doom :D

FÖRRESTEN, Är det sant att Rabih är tillsammans med Erika från idol? :( buuhe otrogna jäkel .
JAG VET ATT NI SAKNAT MIG !
19 DAGAR TILL THAI :*



SPM08!! <3

Svininfluensa sprutan

Tog den igår, inga problem alls .. kände det knappt och fick inte ens ont i armen efter, frid och fröjd tänkte jag sanna jossan och julia som tog den. Idag vaknade vi allihopa med feber och dessutom ett geografiprov som väntar.. TOPPEN!! vi körde ändå stenhårt på provet och sen stack vi hem. starkt jobbat girls !
Nu är också mördarveckan äntligen över ! :D


Fanny har fått jobb, wiiie säg grattis :)


Blir brunett efter thailand !

Superhjältejul

Det är namnet på årets julkalendern, ni som känner mig vet att det bästa jag vet är julen, jag är helt beroende och älskar allt som har med julen att göra.  Såhär har SVT skrivit om årets julkalender.

Superhjältar, superskurkar, äventyr, humor och massor av musik - det är ingredienser i årets julkalender: Superhjältejul. Superhjältarna är Supersnällasilversara och Stålhenrik, och superskurkarna är många och otäckt påhittiga för att göra livet surt för jordens barn. Huvudrollerna spelas av Sara Edwardsson och Henrik Ståhl. I rollen som superskurkarnas superskurk möter tittarna ingen mindre än Eva Rydberg. För regi svarar Carl Englén.

Gud vad jag ser fram emot denna, även om jag inte hinner se så många avsnitt pga thailandsresan, men får ta igen det när jag kommer hem :D


Dagens roligaste citat

Haha måste berätta om detta, vi satt i skolan på lunchen och funderade på att gå fån biologin för att kolla på fotbollen, så börjar mia tveka på vår underbara idé och då säger lena denna sjukt roliga grej.

" Mia du är en sån mönsterelev, du måste vara lite mera KINKY "

Haha fy vad kul, för er som inte förstår så betyder kinky snuskig på engelska.
Lilla lilla lena du är för söt <3

Shopping på g

Ursäkta mig för att jag inte bloggat, jag har verkligen inte haft en sekund ledig, pluggat, tränat och gått i skolan är vad jag har gjort och exakt vad jag borde göra nu med. Har laddat upp med en redbull så nu får jag faktiskt ta tag i det.

Först tänkte jag visa vad jag har shoppat med :*
Satte mig framför datan för att se om jag kunde hitta lite vardagskläder som jag verkligen behöver. Slutade med tre festklänningar och en kjol ! bra jobbat wuuhuu !









Farsdag

Grattis Pappus, du är the best ! <3
skulle som vanligt hem till mormor&morfar och fira, men eftersom hela familjen MINUS jag är halvkrassliga och sjuka så blev inte detta av. Istället ska jag baka en Päroonpaaaj som vi ska fiika på, MUMS !

Idag blir det massa plugg hela dagen lång, ska städa med sannapanna med ofc ! har kollat på både sunes sommar och ronja rövardotter, så nu blir det till att sätta igång, PUSS !!


Vet du vad, jag bryr mig faktiskt inte längre, jag har gjort allt för dig ..


If you're not the one, then why does my hand fit yours this way?



I don’t wanna run away but I can’t take it, I don’t understand
If I’m not made for you then why does my
heart tell me that I am
Is there any way that I can stay in your arms?

<3


Hemskt

Asså nej så hemskt detta är, haha jag kan inte släppa detta jag vill att han ska komma tillbaka min älskade Rabih, suttit och lyssnat&gråtit till honom hela dagen , tröstäter ben&jerrys med ! :(


Haha gammal bild, men ungefär så ledsen är jag :(


Älskade älskade Rabih ! :(

Fyy tusan vad jag lipade igår :/ min favoritidol Rabih åkte ut från idol och jag blev så sjukt ledsen och deprimerad för resten av kvällen. Haha :(

Visst, Mariette är så jävla grym och skulle lätt stanna kvar när det stod mellan dom två, men vafan. Eddie var sämre än båda dom, går inte ens att jämföra på samma nivå, sedan tycker jag inte att Calle vars särskilt bra igår heller faktiskt. Både Rabih och Mariette var bland de bästa!  
Ttrodde aldrig jag skulle bli en av dom tjejerna som kollar på idol och skriker och lipar när deras favorit åker ut, menmen. Även jag blev en sådan.
Jag är kär i Rabih, helt kär !

Tillbringade kvällen först hos elin och petra med sannepanne. Mycket mys,skratt och tårar. När sedan idol var över åkte jag och sanna hem. Men inte för att gå och lägga oss, utan för att åka till Magnus där massa gooa pojkar var. Jag var ledsen för att Rabih åkt ut och Marcus ledsen för att Amy diamond åkt ut från körslaget. Så vi tröstade varandra.

Trevlig kväll men shit vad ledsen jag är :( haha


Fanny <3 Rabih :*

men försök att redigera lite mer, det syns ju knappt!

Haha herrejisses vad trött man blir på människor som redan är smala och redigerar sina bilder så dom blir ännu smalare. Kissie är en mästare på detta om jag får säg det själv xD

Jag menar VARFÖR !? så himla onödigt och plus att det ser så fejkat ut. Ser ut som huvudet är påklistrat på kroppen. Sen snackar man om hur bra självförtroende man har och om hur jävla snygg man är. Mår man bra av fejkat självförtroende? nej usch.. dissen på detta !!


Men det är ju snyggt ! eller ?

Världens sjukaste familj

Så sant som det är sagt, pappa ligger i soffan och har legat där hela dagen med 40 graders feber. Kajsa har isolerat sig från omvärlden och stängt in sig på sitt rum och ligger där och sjukar. Mamma har precis blivit frisk men hostar fortf och jag själv känner mig inte heller särskilt kry, dock ingen feber vilket är toppen :D .. Men men det kommer väl det med.

Imorgon åker mamma till Tyskland och är borta till på torsdag, hur ska jag då lyckas komma upp på morgonen när det är helt släckt och öde i hela huset ? .. Haha lycka till på fanny säger vi, håll tummarna för att jag lyckas.

Måste berätta om vad som hände mig nyss, jag letade efter en film bland alla mina grejer. Då hittar jag mina kuvert från min 17års dag, ni tror inte jag hittar massa pengar som jag inte ens visste att jag hade !? Helt underbart dudes :D LYCKA ÄR ATT HITTA PENGAR ! säger jag bara :D

Så nu frågar jag snällt, vem vill följa med en mycket rik fanny och shoppa? :*


Mi y mi madre gjorde pastasallad till sjuklingarna nyss, MUUMS !!

RSS 2.0