HEEJDÅÅ FÖR ATT ..

NU DRAR JAG TILL MINA ÄLSKLINGSTVILLINGAR !!

- Upptäckte att jag hade massa pengar på mitt kort, ååååhååå sååå glad jag bleevde MMH !!
- Sitter och lyssnar på britney spears - everytime. Sjukt bra bortglömd låt, mums :*
- Och jag knarkar Ipren för min mage går sönder.

Allt jag hade att dela med mig av just nu, haha jag vet att ni älskar mig :D


Så söt är jag mot er idag ! :) PUSSS PÅ LÄSARNA !

Syssling

Var nyss hos matte med mamma och pappa, satte lite blommor och sånt, Vi köpte ett grönt mosshjärta med lite fint på :) , längst ner till vänster på bilden. Graven jättefin som vanligt !
fy vad tiden går snabbt, fy vad tomt det är, fy vad jag saknar dig räkan <3




Du kommer föralltid att vara vår älskade räka mattias <3

Fanny & Emmy



HAHHAHAH JAG SVIMMAR ! såå sjukt söta vi var empaan <33
2004 var detta eller något, puss på det !

Sista festen hos tony

Jag satt och kollade på idol med familjen och var lite sur för att jag inte var hos tony .. klockan 23.00 får jag sms av dufva&tony som vill att jag ska komma. Så jag tänkte, vad tusan, nu sticker jag ! haha. Fixade mig på 15 minuter och sen tog jag min bike och körde till tony, 20 minuter sammanlagt ( MARKUS BLEV STOLT )
Väl där träffade jag lite gulligt folk och ud vad jag har saknat mina älskade snöstorp/brogård barn.
FY TUSAN VAD JAG TYCKER OM ER JAA !!
" Tänk när vi var varje dag "


livet är inte de samma utan en daglig dos av fanny



Citat av Oscar, huhu gud såååå gulligt, han avgudar miig, JAAA :D
jag älskar dig med :D

Halloween

Fyy vilken tråkig halloween :( hade sett fram emot fest ikväll och träffa alla goingar i det "gamla" gänget, men det blev inget med det inte. TRÅKIGT OCH JÄTTESURT och nu är jag på jättedåligt humör, fy tusan ..
Saknar redan sanna, haha. hon hade inte tvekat en sekund på att följa med mig min pluttegris :D
Istället blir det hemmakväll med mor&far, inte det sämsta det heller men en liten besvikelse när jag såg fram emot annat.

Känns som hela halmstad är sönderslagna, är det inte misshandel så är det hockeytacklingar eller annat. Krya på alla små skadade barn i vår kära stad ! :*

Imorgon blir det träning och sen ska jag leka med min kära vän elinsnefis :D

GRATTIS TILL SÖTA WILMA ETT ÅR IDAG !



Måste bara säga att utan vår humor hade inte träningarna varit kul xD
Fy tusan så roliga vi kan vara ibland :D ätt, tvvå, trää EELLLLLLIIINN <3


Med Mc Donalds mår man alltid bra

Chill hos ante igår, kul kul jahadå . Jättetrött idag, jahadå !
Har bara suttit vid tvn och kollat på hundratals filmer. Har sjukt ont i min mage och det är hemskt kan jag ju säg jahadå, stackars fanne mmh !!

Pappa kom som en räddare i nöden med Mc donalds till en stackars fanny, ååh så glad jag blev :D
Mc donalds gör en alltid glad tralalala !


Naglarna miina

Har sparat på mina naglar i ungefär en månad. Älskar långa naglar  och älskar att fixa med naglarna också !men man lyckas nästan aldrig få dom långa för de bryts alltid på vägen.

Ett tips från lilla mej är att alltid ha negellack på dom och fila dom varje dag. Så växer de finfint och blir starkare och håller bättre!
Har köpt lite nya lack och hejsvej som jag pillar med nästan varje dag, love it !
Har en ny favorit, glitter på tipparna, Helt top notch ;) haha


Glitter och glamour där där verkligheten bor , lalala !!!

Städat rum

jätteduktig fanny städat rummet, har nytt överkast med som min kära mamma köpt till mig :D NIIICE !
Haha jag vet att ni ville veta att även fanny kan ha ordning på sitt rum ibland. Men nu har jag faktiskt bestämt mig för att försöka hålla det väldigt rent. Kommer säkert gå åt skogen, men värt ett försök :D

Och det är faktiskt sant att man mår bättre med ett nystädat rum ! :)


Powerfrukost a la Fanne

Första dagen på höstlovet skulle jag upp klockan 08.30. Jag vet själv att jag är en av de mest morgontrötta människorna i Sverige, vilket betyder att jag måste tagga upp mig själv på ett eller annat sätt.
Började med min alldeles egna powerfrukost som består av en skål med START, en banan och en red bull. PERFECT ! och jag lyckades faktiskt. HEJJA FANNY ! jag blev riktigt pigg och alert och allmänt redo för en daag full av träning :D

Tränade från 09.30 till 16.00 Hade en sjukt kul dag med tjejerna och vattengympan var en riktigt kul upplevelse :D haha.



Nice MHM!!

Träningen

Friståendetränning idag klockan 12. Gud vad jag lider av att gå upp så tidigt :( . Var jättetrött på träningen men gick bra ändå. fick glädjande nyheter också som ni får veta mer om med tiden :D

På måndag ska vi först träna från 9.30!! ( stackars fanny ) till 12 sen ska vi på vattengympa. Haha det lär ju bli kul asså :D Jag vill ha hem empan nu så hon kan komma och träna med mig och eve !! <3

Ikväll vill jag gärna hitta på något :) hör av er folk om ni har någon bra idé om hur jag ska tillbringa min lördagskväll :*


åh som jag vill bli brunett igeen !!

Dag med SPM

sista dagen innan lovet och sitter här och jobbar med "samhällsarbete" tror egentligen ingen orkar med det nu. Är helt slutkörd och tror alla andra känner likadant. Iaf när man kollar runt här på dataskärmarna. Ser ingen som jobbar med det ämne dom ska :D haha helt rätt ! Istället är det väl mest facebook och bloggar som är på skärmarna.

Kommer faktiskt sakna mina kära spmare under lovet, och någon klassfest blev det ju inte. Får hoppas på HALLOWEEN fest av en bäste kåmpis istället !! huhu.

Måste önska lycka till till sophia+bebis också, hoppas bebben stannar så länge som möjligt i magen och hela familjen harrysson håller tummarna för er <3

PRISET SOM VECKANS LÄSARE GÅR TILL :  OSCAAAR !!
grattis till detta, var stolt !

TITTA OSCAR JAG BLOGGAR !

Usch vad jag har tröttnat, tycker det är sjukt kul att blogga .. men tycker bara det har blivit så himla överdrivet xD Alla, okej inte alla men många är helt andra människor på bloggen än vad de är i verkligheten. Inga namn nämnda ;) . så himla vuxna och snobbiga helt plötsligt . Aja får se hur det blir. Kommer i alla fall sluta läsa många bloggar pga detta. blir bara irriterad.

Idag har jag förföljt elin, JAA JÄTTEDUKTIG MMHHE !! hon älskar mig yes yes och blev så glad för att jag ploppade upp var hon än var i skolan :D
Fick än red bull av denna söte med, tack pingllaaan <3

Lotta ( biologiläraren ) började snacka om något fjärilshus i göteborg idag. med min fobi för fjärilar låter ju detta toppen. OJ VAD JAG KOMMER BLI JÄTTESJUK :O

/ Fanny , stalkern no. 1


saknar lisse <3


Måndagsmorgon

Godmorgon godmorgon hör fåglar sjunga lalalallala .. Så bra kunde jag den texten :)

Nu är klockan 07.40 och jag ska snart bege mig till skolan med min kära moped, sen ska jag hem på hålan och vårda sjuk mamma ! :) haha . Sen blir det simning på idrotten efter lunch, sen psykologi. Kommer vara helt slut efter simningen , var det förra gången iaf. guud vad jobbigt det var, fast kul också :D

Förlåt för dåligt bloggande under helgen med inte haft någon ork alls för datan. Förutom att jag spelat the sims :*



hihi sööööeeeeett !!

Ont Ont Ont

Nyss hemkommen från träningen, gick ju sådär, stukade till foten ordentligt och typ bröt tårna. Gud så skönt ! AJ AJ AJ AJ ! Så det blev träning för mig i cirka en kvart. men men, så är det att vara gymnast, senare blev det lite styrka med söta evepeve !

Plugget är sluut för alltid! eller inte.. men iallafall innan höstlovet. helt underbart om jag får lov att säga det , nu ska jag sätta på en film på en vardag ! det har jag inte kunnat på en månad nu. lycka :)

Haha min dröm inatt var helt sjukt. Var i skolan, fick reda på att julia hade en 10årig dotter, oscar och jag gjorde ett grupparbete om Madagascar 2 och oscar var sjukt engegerad, och elvira & maggan sprang runt där i badrock :D haha undrar vart man får allt ifrån, var kommer drömmarna ifrån? Kan ju inte vara från något vettigt ställe iaf !

Imorgon blir det nog fesp kväll om allt går som det ska !! iih, det bästa <3





















you´re my world


SNYGGT !!

Hittade denna sjukt snygga outfit i en tidning idag, MÅSTE HA !! Ska kolla efter det imorgon när jag ska till stan med sannus och petra ! NICEE
Har inte shoppat på tre månader, börjar bli lite smått desperat ja !




Lunchtips

Sedan jag började på gymnasiet har jag som många andra fått enormt många och långa håltimmor. Eftersom jag inte har mer än 10/15 minuter hem så åker jag oftast hem och hinner ofta vara hemma i ett par timmar. Då finns det oftast massvis man behöver göra, som att plugga, vila och äta lunch. Och på denna korta tid hinner man inte med allt om man ska stå och laga middag + att jag inteär så duktig i påhittig i köket. Därför har jag ett toppenbra tips för studenter och alla andra som har en kort lunchtid. Nämligen tacosallad, hur enkelt som helst och så himla gott ! Allt man behöver är sallad, gurka, rödlök, tomater, nachochips, creme fraiche, tacosås, tacokrydda och köttfärs ( och självklart kan man slänga i lite vad man vill. )

Köttfärsen man kan tillaga kvällen innan så går det ännu snabbare att göra, och den räcker då till många tillfällen! Sen är det bara att hacka grönsakerna och slänga ihop allting. Smula nachochipsen över salladen och blanda.
Hur gott som helst. Jag själv kan inte få nog!


MUUUUMS !!

Morgonstund har guld i mun

Eller inte .. Haha. Finns det fler än jag där ute som vaknar någon gång i veckan och bara känner suget av att ta telefonen och sjukanmäla sig och sova vidare halvda dagen? Det är så otroligt jobbigt att gå upp och fy vad man får kämpa !
Men nu ska jag rädda er ;) Jag har ett tips om man får denna känsla. För att få bort den rekommenderar jag att så fort som möjligt komma upp ur sängen och göra sig iordning. När man är klar så ändras känslan från "Ska jag sjukanmäla mig eller inte? " till "Nu har jag redan fixat mig, då är det onödigt att stanna hemma"
Fungerar väldigt bra för mig, och hoppas det gör detsamma för er andra morgontrötta människor i denna värld.


Lika som bär?

Fick höra idag på träningen att jag var väldigt lik Clara från idol! :O Ingen aning om det är sant men eftersom så många höll med om det så tog jag det som en väldig komplimang. Eftersom jag själv tycker hon är skitsöt och tuff. Säg gärna vad ni tycker och tänker :) haha

     


fany/clara , clara/fanny ? ;)

jag börjar tröttna

Kan inte göra annat en att skaka på huvudet, bästa vänner? , säkert ..


ber om ursäkt ännu en gång för att jag är så oengagerad, men lovar
att jag är tillbaka nästa vecka när det mesta av allt plugget är över. Håll ut !
 v´-

Cuz That's For Real !


Sanna Falk & Fanny Harrysson, du är äkta <3


Förlåt mig

har blivit så sjukt dålig på att uppdatera och känner att jag inte skriver om något intressant alls, men men, ni som läser är pussiga! Har tappat suget för datan helt och har väldigt mycket plugg som jag redan nämnt ett antal gånger. Men ska försöka skärpa mig, jag lovar!

Får hedra Oscar som köpte en cola till mig idag ! tack min älskade :D
Bara för att jag var så himlans snäll och gav honom en ******* som jag hittade på golvet ! :*

Träningen var den värsta någonsin ! haha guud så dåligt det gick. Som kattis sa: "Man såg redan i din blick när du kom att det inte var din dag idag." Var något sjukligt trött och utmattad och då blir det inte jättebra när man ska träna gymnastik. NEJNEJ ! där gäller 100% koncentration, satsning och fokus. Annars kan man lika gärna gå hem ! och det var precis vad jag gjorde! haha hejja !

Satt även 2.5 timmar på salong chess och slingade håret och klippte mig. Bilder kommer :)





you spin my head right around ´-


Man slutar aldrig förvånas ..

Efter såhär lång tid trodde jag att jag kände dig, så fel man kan ha ! ..
var är du? :(

Lena lilla fenan :)

Haha gud, asså denna tjejen är för go <3

idrottsläraren peter säger
: Nästa vecka ska vi simma och badhuset hyr inte ut badkläder utan det får ni ta med själva ;) haha.
Lena säger: ahaaa okej ..
Idrottläraren: haha Lena jag skämtar bara med dig. Men om ni har egna simglasögon är det jättebra om ni kan ta med det.
Lena: Nämen oj behövs det?
Idrottsläraren: Jaa det behöver man verkligen!
Lena: Går det så snabbt !? :O

HAHAHAHA , SPM08 fick sig iaf ett gott skratt ! :)
alla älskar lena !


Fredagsmys

Det finns en dag då man kan andas ut
Man slipper chefens tjat och kommer hem till slut
Sens i moved here all i do is mysa mys (Yes we do)
De e dags för fredagsmys om de e så e det sista jag gör

Snart e de fredagsmys
Hoppas inte föräldrarna stör
Nu e de slut på veckan
De e dags för fredagsmys
En soffa o ett ljus ett bord med massa gott
Man kopplar av ihop o mumsar i sig nåt
its totally myyyys

De e dags för fredagsmys
Från kontor till amor
Snart e de fredagsmys
Man drar till tjejen den bor
Nu e de slut på veckan
Det e dags för fredagsmyyyyyyyyss

Det e dags för fredagsmys
Från direktör till chamör
Snart e de fredagsmys
Från vecko stress till glatt humör

Nu e de slut på veckan
De e dags för fredagsmyyyyyyyyss



Så jävla klockren och så sann !! haha som sagt, dags för fredagsmys :*

  


Här sitter jag i skolan

Här sitter jag i skolan och har det jätteroligt.  engelska för fulla puckar !!
Vi ska ha ett grupparbete om komedier och sitter mest och kollar komiker på youtube. Jättejobbig lektion när dessutom sanna är sjukis så jag kan inte göra grupparbetet. TOPPEN !

Snart är det håla och då ska jag åke hem och äta ben & jerry :*

PUSSHEJ HÖRS SEN!


Huset är fullt med godsaker

Min kära fader är ju sen många år tillbaka en väldigt framgångsrik jägare ;) Haha. Han brukar då och då ordna kundjakter med jobbet. Han köper då coca cola, choklad, festis och mycket annat gott som han bjuder på. Och oftast så blir det ju väldigt mycket över. ÅHNEJ SÅ SYND !!
Haha I LOVE IT !!



Tiden flyger iväg

Herregud imorgon är det fredag och helg, gud vad tiden går snabbt ! Nu är det bara tre veckor kvar till höstlovet, som dock inte kommer bli detsamma som förra året. Herregud, det var det bästa lovet någonsin! hos sander, fest varje dag. Träffade lisa för första gången, som nu är bland de bästa jag har <3
GUD VAD JAG SAKNAR FÖRRA HÖSTLOVET, DET VAR PERFEKT !!

I alla fall, när detväl är höstlov har vi gått i skolan i 9 veckor. Helt sjukt, känns som vi bara gått två veckor högst. Sen när höstlovet är slut så går jag bara fem veckor till i skolan sen bär det av till thailand, fy vad underbart ! gud som jag längtar :*

PUSS UNGAR!

SPM08



Här har ni skolfotot !! :) ingen superbild, kopierat från facebook. Ska se om jag kan fixa bättre :)


Släpper er aldrig

Sanna, Lisa, Elin, Petra, Mamma, Pappa, Kajsa, Emmy, Caroline, Johanna, Sander, SPM08, Gymnastikflickorna, Släkt och alla andra underbara vänner , ni vet vilka ni är <3

ni är äkta, jag älskar er <3

Skolfoto !

skolfotot har kommit, kommer lägga in det här på bloggen inom de närmsta dagarna :)

Vissa av er vet att jag har sparat på mina pengar denna månaden för att kunna lägga undan 1000 kronor. and guess what? I made it :) , 1000 kronor direkt till sparkontot för resa med älsklingsflickor nästa sommar. love it !
Med tanke på att jag inte har något jobb och bara får studiebidraget är jag riktigt stolt över mig själv ! :) Så har varit miss snåljåååp, men nu blir det ändring på det :D

Vill shoppa shoppa shoppa :)


RSS 2.0