Fysikdejt

Igår var en bra dag. Skolan var inte allt för jobbig (beror ju såklart vad man gör den till också ;)) slutade tjugo i två och tog med mig physicsboysen hem och våldtog dom en aning. hehe not. Nej grejen var att de skulle hjälpa mig med mitt sista fysik A prov som jag ska ha på fredag, sen är jag ikapp!! Efter många timmars pluggande (riktigt effektivt faktiskt!!) så bjöd jag mina duktiga lärare på pizza som tack! Efter det körde vi lite fysik till sen åkte dem hem. Har bara en sak att säga: TAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAACK FIDDE OSCAR PADDE!! you saved mee, MVG here i come im the next frankenstein lol serious!!

Idag är jag ledig, hur skönt? asniiice .. så dagen består av soffan, tvn, fillen, lite godis och snart ska jag och sjuka lillasyster åka och köpa mat :D Ikväll blir det träning, KÖTTA !! (spec lollo och sandra som jag vet ska göra något idag!!)


Hey maaaaaan :D  HUUNNNGRRRRIIIIIGGGG !!!

Kvällsfunderingar

Från världens bästa humör till världens sämsta, det sög ju .. Orkar verkligen inte med det här! allt är redan så jobbigt. att ni trycker ner mig så gör det inte bättre direkt. Blööööööö jag är den mest själviska i världen tänker aldrig på någon annan än dig själv... Tack vare att jag vet bättre så tar jag inte åt mig så himla mycket som jag skulle om jag inte vetat att jag faktiskt inte är den mest själviska. Men trots det så är ni dom som står mig närmst så det är klart att varje jävla gång ni säger det så blir man ledsen och fundersam.
GAAAHH !! palla palla palla palla ( snacka om emo men whatever )

Har kommit fram till att av alla mina nära och vänner finns det bara två änglar som är de enda jag kan lita på till 100% och gud vad jag är glad att jag har er. NI ÄR BÄST!!



Galet bra träning!

Friståendeträningen var underbar!! fyfan vad bra det kommer bliii !!! ny del som kommer äga sönder! tjenare säger jag bara! En sak är säker, vi lär chocka er totalt, knock your socks off!! OCH FYFAN VAD JAG TYCKER OM ER! vet att jag säger det hela tiden men har så himla roligt med er och är så glad att jag äntligen älskar gympan igen som jag gjorde förr i tiden <3
Bara så ni(haha ni som läser kanske är en person typ men jaja) vet så kommer jag skriva mycket om gympan i min blogg i framtiden. Exakt vad jag tycker och tänker! Det gör jag för att jag ska kunna använda det i mitt projektarbete som handlar om gympan. Exakt vad det är vill jag inte gå in på, men bara så ni vet :)

För övrigt har jag inget intressant att säga mer än att jag absolut inte är ful :D Imorgon blir det skola två timmar sen träning med sanna och elin och sen gympaträning! yeah man, TAGGA !! :D




I keep dancing on my own

Hallå i stugan!

Inställd religion idag med, GILLA !! Nu laddar jag för friståendeträning som kommer bli great. Taggad som FAAAANNNNN !! Red bull på det assåååå ;) Asså herre jisses jag söker en pojkvän! någon frivillig? slå en pling :D haha.  Nej men serious nu blir det serious! börjar bli lite smått desperat :( jätteintressant inlägg jag vet!

Today is a good day!

Ååh måste visa, sjukt duktig tjej på piano, i love her !!

<iframe title="YouTube video player" type="text/html" width="640" height="390" src="http://www.youtube.com/embed/TQ3eiBt3qVw" frameborder="0" allowFullScreen></iframe>


Längtar till världens bästa lördag!


Nu jävlar är jag på g!

Äntligen börjar jag få ordning på mitt liv igen! Nu har jag kommit igång med träningen, börjat äta lite bättre och har det mesta under kontroll igen. Dock ska jag inte gå tillbaka helt till det liv jag levde i höstas. Offrade alldeles för mycket roligheter för att hålla formen. Ibland får man faktiskt släppa loss. Så lika duktig som jag var i höstas blir det inget med. Tack och lov! förlorade alldeles för mycket av det roliga i mitt liv när jag levde så inser jag nu :)

Skoldagen var inte så jobbig som väntat. Kemin var helt okej kul, sen var Micke (religionläraren) spårlöst försvunnen så vi fick fysiken framflyttad och slutade därför en timma tidigare än väntat. Hoppas på att han är lika försvunnen imorgon för det är vår sista lektion !! HÅLL TUMMARNA FÖR MIG HÖÖRRNII :D

Nu ska jag gå och skaffa mig lite Fannytime. Duscha och fräscha till mig lite och sådära! i like! sen blir det nog sängen med en bra film! Imorgon blir det skuula sen träning, NICE!



Träningsdag? Studiedag?

Studiedag idag var mycket roligen!! Började med att jag vaknade (surprise) sen stack jag falksanna och lisafisa till Nautilius för att träna. Sanna som är så duktig så hon ska bli instruktör höll sitt nygjorda pass för mig och lisa. Step intervall eller något typ. Som nybörjare får jag säg att jag var asbra (nej). Mycket roligare än vad jag trodde faktiskt, och sanna övar du lite till så blir det nog bra :*
efter det blev det hem en jättesnabbis sen iväg och kolla balklänningar. Hittade faktiskt tre stycken som jag tyckte om :) Fast ändå inte riktig kärlek! Pappsen bjöd sedan på fika MUMS !!

Sen blev det hem en jättesnabb stund och nu är jag nyss hemkommen från en toppenträning med mina fina gympatjejer. Tre timmar går sjukt snabbt med er! 
"Hellre en rövare i pÅlen än en pÅlare i röven"
"Hellre hundra hästar i röven än en polare i röven"
Riktigt kul träning och styrkan i slutet gjorde mig helt slut så nu ligger jag häär heldöd i snoffan och orkar inte ens gå och duscha. HÖHÖÖ :D

Imorgon väntar skolan som alltid är lika spännande, not! miljökunskap och religion sucks!
KYSS PÅÅ ER HAVE A GOOD NIGHTS SLEEP!
SOMMAR SOMMAR OCH SOL HAVET OCH VINDEN OCH DOFT AV KAPRIFOL !! ge mig sommar

Skola är ju himla roligt asså!

Vilken tur då att det är studiedag imorgon, hihi. + att jag har det bästa schemat ever! så så jobbigt har jag ju det inte förstås. Det var dessutom dags för måndagssallad, på maxi of course!!
Nuuu, så ska jag göra klart min labbrapport som måste vara inlämnad för att jag ska få MVG i slutbetyg. kuuuwl! Jag är så himla skoltrött så det är sjukt, orkar ingenting!

Fick Magaluf bilderna av julia idag också, har inte ens sett dom. så nu ligger dom fint ute på facebook!

Det skulle vara den värsta dagen på hela året idag. Den har inte varit så farlig tycker jag, och är det den värsta på hela året så ser jag ju lätt fram emot det här året höhö!!




Jag älskar ..

mina fina vänner!! Det är såna här dagar, när man är lite nere och kollar på gamla blogginlägg och gamla inlägg på bilddagboken som man inser hur bra vänner man har och hur mycket ni offratt för mig och hur mycket ni hjälpt och stöttat mig genom åren . Ni betyder så sjukt mycket för mig ska ni veta. Ingen fanny utan er!

Gamla som nya vänner, ta åt er! jag har äntligen hamnat i ett stadie där jag har hittat mina äkta vänner, kärlek!





Den dagen som alltid är och som alltid kommer vara lika jobbig

Älskade syssling, saknar dig något sjukt .. Du finns alltid hos mig, våra minnen är obeskrivliga. 
heaven is a place nearby, räkan <3


Balklänning

Åh herregud vad jag blir överlycklig. Har hittat minst tio balklänningar som jag älskar, i samma affär, i Sverige. Äntligen känns det som jag kommer någonstans. Så om allt går som det ska och jag får kommer upp och prova dem så har jag förhoppningsvis min balklänning inom snar framtid !! :D
HAPPY HAPPY HAPPY HAPPY !!

Har äntligen fått sms från min kära sanna också! LUCKY ME! Hon har det jättebra, syr upp sin balklänning, träffar massa människor från Halmstad och jaa! Har bett henne att köpa hem en ananas till mig. Hoppas hon gör det! Hon hälsar till alla också !! :*

Tror fanny håller på att bli sjuk så tröstade mig innan med en el maco ;) Nu ska jag iväg och handla för ikv ska det bli tacos. MUMS!!


Sallad på maxi!

Ja som sagt så har jag köpt sån självplock sallad på maxi idag. Fyfan vad god den var säger jag bara, även om det gick lite överstyr xD Jättesvårt att plocka en egen sallad när där finns så mycket att välja mellan, detta ledde till  flera konflikter! Det slutade med att min sallad bestod av allt från kycklig till tonfisk till oliver till fetaost till ägg till ananas till vitlöksdressing.
MEN GOTT VARE !! jag kommer bli stammis!
rekomenderas verkligen, inte så himla dyyrt heller va kompis :D

F- "skjuuukt"
Arg främling -"Skjuut? Ja du bara skjut mig?!"


Världens bästa avslut!

På ett sjukt bra jullov igår. Elin Lisa & Fanny gjorde ceasarsallad som var så smarrig så mumsig! På detta bjöds det också massa mys, prat och skratt. Åh vad jag tycker om er älskade vännisar! Efter jag kommit hem från thailand har ni två fått mig att må så sjukt bra! <3

F - "Åååh, jag vill ha en pojkvän!!"
E- "Jag vill ha en katt!"

Idag var det skola för hela slanten. klarade av en sisådär jätteseriös lektion (inte) innan jag oscar och fidde var tvugna att ha red bull för att klara av hela denna jobbiga dag som bestod av två lektioner! Så då blev det off to maxo!!
Red bull ger dig vingar !! :*




älskar dig min ängel <3

Luurriing !!

Det fuckade med den nya bloggen så bestämde mig för att återuppta min gamla. woohoo säger ni !! ;)
Så välkommen till min nya gamla blogg eller något!


Ny blogg

bestämde mig för att starta en ny blogg :) hör av er om ni är intresserade av att läsa !!


Come back?

Har funderat på att börja blogga igen, känner att jag har ett stort behov av att skriva av mig ibland. Tänkte bara kolla om det är nnågon som fortf läser ?


RSS 2.0